۶
دی
۱۴۰۳
شماره
۵۷۹۲
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران گفت: نگاه جمهوری اسلامی به زن، نگاه تعالی است در حالی که غرب به زن، نگاه توسعهای و ترقی دارد.
به گزارش خبرنگار هگمتانه، منوچهر رشادی، مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران صبح چهارشنبه در جلسه نشست علمی با عنوان نخبگی و پیشرانی زنان در سند تحول با بیان اینکه دین اسلام به زن نگاه تعالی دارد، عنوان کرد: اسلام نگاه جنسیتی به زن نداشته و ندارد و زن را دارای جایگاه بالا و با ارزش میداند.
وی با اشاره به اینکه در قرن حاضر هنوز هم در هندوستان قومی به نام راجستان، دختران را زنده به گور میکنند، اظهار کرد: پیامبر اسلام سختیهای بسیار کشید تا بگوید زن مظهر جمال خداست.
رشادی با بیان اینکه نظام پهلوی به زن نگاه ابزاری داشت و زن اصیل ایرانی را منکوب کرد، گفت: این نگاه دنبالهرو نگاه لیبرالیسم به زن است و غرب به زن نگاه ترقی دارد در حالی که زن و مرد مکمل هستند و هر دو ضامن بقای خانواده هستند.
وی با اعلام اینکه نگاه مارکسیستی به زن هم فاجعه است، ابراز کرد: جمهوری اسلامی مقام زن را بالا میشمارد به طوری که خواهر دباغ به عنوان یک زن به فرماندهی سپاه منتخب میشود.
مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران با بیان اینکه مباحث فمنیستی محصول غرب است، تصریح کرد: زنان از ابتدای انقلاب تاکنون در عرصههای اجتماعی حضور داشتند و تعداد دانشجویان دختر افزایش یافته است و اگر انقلاب نمیشد زن در بستر افکار جاهلیت باقی مانده بود.
رشادی با اشاره به اینکه زن در جامعه باید حضور داشته باشد، عنوان کرد: حضرت فاطمه(س) یک زن در وسط جامعه و حضرت زینب(س) یک زن در وسط جنگ است.
وی با اعلام اینکه هنوز هم نگاههای افراطی در خصوص زن وجود دارد، اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان شعار زن، زندگی، آزادی میدهند در حالی که هنوز به زنان خود نگاه جاهلیت و نگاه طالبانی دارند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان هم در این جلسه به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص علم اشاره و بیان کرد: هرکس علم دارد قدرت در دست اوست و سلطان است؛ چراکه جوامع علمی در دنیا حرفی برای گفتن دارند و ایران نیز در عرصهها و صحنههای علمی ورود پیدا کرده است.
فاطمه ستاری نوید با اشاره به اهمیت فعالیت شرکتهای دانشبنیان، تصریح کرد: دین و علم باید هر دو در کنار هم قرار بگیرند و توأم با هم باشند و چه بسیار بانوان محجبه و عفیفی که به مدارج علمی بالا رسیدهاند.
وی با اشاره به رشد پایههای علمی زنان پس از انقلاب اسلامی بر نقش اصلی زنان در حفظ بنیان خانواده تأکید کرد و افزود: نقش اصلی زن خانهداری است اما این به معنای خانهنشینی زنان نیست، در نظام سرمایهداری غرب، زن به عرصههایی کشیده شد که در شأن زن نیست.
ستاری عنوان کرد: زن مایه آرامش و بقای خانواده است و باید به این نقش توجه کند و در کنار وظیفه خانهداری نقش اجتماعی فعال هم داشته باشد.
محدثه شکریپور، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در امور بانوان هم اظهار کرد: زنان امروزه در حوزه علمی و در حوزه بهداشت و درمان پیشرفتهای بسیاری کردهاند به طوری که اکنون 95 درصد زایمانها در کشور توسط متخصصان زن انجام میشود و تعداد متخصصان زن به 98 درصد رسیده است. وی با بیان اینکه شاخص امید به زندگی زنان در ایران به 78 سالگی رسیده است، عنوان کرد: اکنون 45 درصد در حوزه مدیریتی و 77 درصد در پرستاری و 55 درصد دانشجویان استان همدان را زنان تشکیل میدهند.